Här hittar Du våra produkter...

Akustiklösningar

Saint-Gobain Ecophon utvecklar, tillverkar och marknadsför akustiksystem som bidrar till en bra arbetsmiljö och till människors välbefinnande och prestationsförmåga. Vårt löfte »A sound effect on people« genomsyrar allt vi gör.

Isoleringslösningar

PAROC® står för energieffektiva och brandsäkra isoleringslösningar av stenull för nybyggnation och renovering, VVS lösningar, industriapplikationer, marin och offshore lösningar samt undertak och andra akustikprodukter. Vårt varumärke bygger på 80 års erfarenhet av innovation, produktion och teknisk know-how. Vi tillverkar våra produkter i Finland, Sverige, Litauen, Polen och Ryssland och levererar dem till kunderna i våra välkända rödvitrandiga paket.

Rumslösningar för kontor, handel och industri

Med lust och engagemang hjälper vi arkitekter, fastighetsägare, byggföretag, inredningskonsulter och hyresgäster att skapa moderna, funktionella och uttrycksfulla arbetsmiljöer.

Vi är en partner för dialog. Tillsammans skapar vi de bästa rumslösningarna.

Undertaksskivor & Väggabsorbenter

Våra undertak och väggabsorbenter är speciellt utformade för att skapa akustiska undertakslösningar som är vackra samtidigt som de skapar sunda, bekväma rum.

Flexibla installationsgolv och tak

I snart 50 år, sedan 1970, har vi tillverkat stabila och självbärande ställverksgolv med unik styrka och flexibilitet. Nöjda kunder i över 120 länder använder sig av Bergvik som en pålitlig leverantör i att säkra deras känsliga utrustning, framförallt i jordbävningsdrabbade zoner.