Boings AB - Din Lokala undertaksleverantör i Örnsköldsvik | Boing, Ö-vik, Övik, Undertak, tak, Ecophon, Akustik, ljudisolering, ljudtak

Produkter

hem-bildspel1 01 hem-bildspel1 02 hem-bildspel1 03 hem-bildspel1 04 hem-bildspel1 05 hem-bildspel1 06 hem-bildspel1 07 hem-bildspel1 08 hem-bildspel1 09 hem-bildspel1 10

Ecophon undertak

Ledande, global leverantör av ljudabsorberande undertak och väggabsorbenter. Ett innovativt tänkande i kombination med lång erfarenhet.

Vår affärsidé är att skapa bra ljudförhållanden i alla arbetsmiljöer och kontor, utbildningslokaler, vårdinrättningar, känslig högteknologisk industri och i publika miljöer i olika sammanhang.

En bra arbetsmiljö bidrar i hög grad till att vi människor mår bra och kan göra ett bra jobb. Det är emellertid många faktorer som ska samverka och ljudmiljön är en av dem.

Webbplats: http://www.ecophon.com/se/

Flex systemväggar

Flex Systemväggar utvecklar, tillverkar, distribuerar och monterar flexibla innerväggar för kontor och andra arbetsplatser. Vi tar ansvar för hela processen: från idé till färdiga väggar.

Genom åren har vi lärt oss att ett samarbete som bygger på kommunikation mellan två parter fungerar bäst. Korta kontaktvägar ger snabba och raka besked, och det är enklare att ha kontroll på arbetstid och kostnader.

Vi har valt att specialisera oss på flexibla väggsystem inklusive glasväggar och dörrar för att kunna vara så professionella som möjligt i vårt utförande och för att ge dig som kund högsta kvalitet och leveranstrygghet.

Webbplats: http://www.flexsystemvaggar.se/

Bergvik Flooring

Stabila och flexibela golvsystem för optimal tillgänglighet till El- och VVS- installationer i alla tänkbara utrymmen så som utrymme för elektrisk kopplingsutrustning, nät-, transformator- samt telefonväxelstationer, kontrollrum, kontor etc.

Installationen av, och därmed tillgängligheten till, den tekniska utrustningen, underlättas av den stora spännvidden mellan benstöden. Golvplattorna levereras med ytbeläggning av laminat som standard, vilket ger ett snyggt, slitstarkt och lättstädat golv.

Webbplats: http://www.bergvik.com/sweden/

Boings Akustikentreprenader AB    -    Strandgatan 7, 891 33 ÖRNSKÖLDSVIK    -    Telefon: 0660-10545    -    Info gällande GDPR    -    E-post: info@boings.se